Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya Bölümü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Bölümünün Büyük Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

Bölümünün Büyük Başarısı

Türkiye Kimyagerler Derneği tarafından Lisansüstü öğrencilerine verilen “Araştırma Teşvik Ödülü” 2017 yılı için 2 tane Kimya Bölümümüzde Doktora yapan ögrencilere verilmiştir. Ödül Türkiye genelindeki kimya bölümlerinde yüksek lisans ve doktora programına kayıtlı ögrencilere katkı yaptıkları bilimsel etkinler için ulusal ve uluslararası makaleler, atıflar, kongreler ve görev aldığı projeleri değerlendirelerek verilmektedir.

Prof Dr. Nurettin ŞAHİNER ’in danışmanlıklarını yaptığı Doktora ögrencisi  Selin SAĞBAŞ Fizikokimya Anabilim dalında ve Alper YAŞAR da Polimer Kimyası alanında Kimyagerler Derneği 2017 Yılı Araştırma Teşvik Ödülü  ne layık görülmüştür.  Ödül töreni, 30 Mart 2017 Side Star Elegance Otelde (Manavgat, Antalya), 5. İlaç Kimyası kongresinde gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimiz ödüllerini almışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Detaylı bilgi için;