Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya Bölümü

Doç. Dr. Bülent ÖZPOLAT' ın 'Türkiye'nin Milli İlaç Hedefine Ulaşabilmesi İçin Yol Haritası' konulu konferansı gerçekleşti.

Doç. Dr. Bülent ÖZPOLAT, 06.07.2018 Cuma günü üniversitemiz Troia Kültür Merkezi'nde 'Türkiye'nin Milli İlaç Hedefine Ulaşabilmesi İçin Yol Haritası' konulu bir konferans vermiştir.

ABD Teksas Üniversitesi MD Anderson Kanser Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent ÖZPOLAT tarafından 06 Temmuz 2018 Cuma günü 14:30'da, ÇOMÜ Kimya Bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesinin Kalite ve Tanınırlık Etkinlikleri kapsamında  'Türkiye'nin Milli İlaç Hedefine Ulaşabilmesi İçin Yol Haritası' konulu herkese açık bir konferans verilmiştir. Üniversitemizin pek çok fakülte ve bölümünden araştırmacıların ve öğrencilerin yanı sıra Gaziantep Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Deva Holding A.Ş. ' den de araştırmacılar konferansa katılım göstermiştir. Konferansı veren Doç. Dr. Bülent ÖZPOLAT ve konferansın gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta FEF Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim BULUT ve Kimya Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mehmet AY ile tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Konferans Kaydı:

Ekler